ReadSpeaker - website voorlezen

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. De informatie is niet bedoeld ter vervanging van medische zorgverlening of advisering. Platform Gehandicapten Valkenswaard is niet aansprakelijk voor onjuistheden in de informatie.

Aan de inhoud van deze website en de links naar externe websites kunnen geen rechten worden ontleend. Links naar andere websites of webpagina’s houden op geen enkele wijze een (impliciete) goedkeuring in van de inhoud van die websites of webpagina’s. Platform Gehandicapten Valkenswaard heeft geen zeggenschap over de inhoud van die websites of webpagina’s en kan derhalve in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud daarvan.

De inhoud van deze website wordt beschermd door auteursrechten. Platform Gehandicapten Valkenswaard kan de inhoud altijd aanpassen of verwijderen. Overnemen van teksten door derden is alleen toegestaan met bronvermelding van Platform Gehandicapten Valkenswaard.

Platform Gehandicapten Valkenswaard behoudt zich het recht voor om uitingen geplaatst door derden, bijvoorbeeld op het Blog, te bewerken of te verwijderen.

Terug naar boven